Juliana, Azman, Azwa Safrina and Irfan Nazrin

By: jue azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-Jan-2009 02:35 Email | Share | | Bookmark
lama tul tak update FP!!

 
 
 
hehe...sudah lama tinggalkan FP ni. Asyik Facebook jer. So, hari ni saya terlebih rajin nak updatekan FP ini yang dah berhabuk.

Azwa Safrina

Hari2 tgk CD Barney and Pocoyo. (hehe..itu jer yg ada pun). Tapi ada satu mlm tu dok melalak sb nak tgk citer Elmo. Pening aku dok pujuk dia sb mana ada CD Elmo. Itu dia tgk kat channel Playhouse Disney..Aisehh..kene lah aku cari CD Elmo. Dia makin manja giler. Tau jer aku nak marah, dia cepat2 cari daddy dia. Dia skrg ni sibuk nak gi sekolah. Aku takmo antar lagi sb terlalu awal and she is only 2 years 2 months old. Aku plan nak antar dia sekolah when she is 4 years old.

Irfan Nazrin

Already 5 months. Dah abis guling2. Naik walker pun dah abis satu rumah dia pusing. srkg ni dok practice nak merangkak.

Tgh pk nak beli susu apa lak utk irfan sb aku baru perasan yg susu skrg ni takde DHA. Mahal2 pun takde DHA. Any suggestion??


Saturday, 15-Nov-2008 03:52 Email | Share | | Bookmark
Giant, Kelana Jaya

Azwa
Seronok dapat naik
Azwa tgh tahan senyum
View all 4 photos...
Bosan lepak kat rumah, so kami bersiap-siap nak gi Giant Kelana Jaya. Then, gi visit my Mak Lang n cousins kat Kelana Jaya. After having lunch at Giant, we all terus gi rumah Mak Lang. Sajer bawak anak-anak jalan-jalan. Oh, ya my mom and my sister pun ikut sekali. Ni ada a few snaps masa kat Giant. Leh lupa lak nak snap gambar masa kat rumah cousin. Azwa excited sebab ada kawan untuk bermain. Main sakan dia ngan Zulaikha. Irfan as usual, tido kat sebelah baby Batrisya. Beza Irfan ngan Batrisya only few days. Irfan born on 16 Aug 2008 and Batrisya born on 1 Sept 2008. Azwa and Zulaikha pun sebaya but Azwa younger than Zulaikha coz Azwa was born on Nov 2006 and Zulaikha was born on June 2006. Anak-anak sebaya jer dgn anak cousin. Hehe...Kawin pun tahun yg sama cuma bulan yg lain.


Friday, 24-Oct-2008 15:19 Email | Share | | Bookmark
New pictures...

Tgh makan kuih raya
Sedappp...
Sedap hingga nampak gigi
View all 8 photos...
Dah lama tak update FP. Been so busy..Ni ada a few pictures raya and after raya. As usual, raya sudah semestinya balik Perlis. Balik kampung 3 hari sebelum nak raya. Nak avoid jam lah katakan. Gerak hari Jumaat mlm after me abis shopping dgn my mom n sisters. Sampai jer kat rumah, husband aku terus bgtau balik malam ni gak. Aci tak dia cakap kat aku time tu? Nasib baik lah aku dah start packing skit2. Yelah, tahun ni nak kene packing byk baju. Baju aku, husband aku, Azwa and Irfan. Penuh bonet kete. Tak snap banyak pics pun masa raya padahal bawak balik camera. Aku pagi2 dah busy nak siap2 kan anak2 aku. Azwa yang tak biasa bangun awal, terpinga-pinga masa aku kejutkan. Anak dara aku ni klu kat rumah slalu bangun kul 9 lebih atau kul 10. Haha...Raya dok kat rumah jer. Aku kan baru abis pantang. Before nak balik KL, gi lah shopping skit kat Padang Besar and Wang Kelian (ala...ni mmg aku frust giler sb Wang Kelian tak bukak and dah takleh masuk seberang. Undang2 baru beb. Hampeh tul. Kesian kat sapa2 yg mai tapi takde apa2 pun)
Azwa skrg almost 2 years. Birthday anak dara aku ni coming soon (19/11). This year aku takde buat birthday party coz aku tak larat. Masa birthday Azwa yg first, aku ngan Azwa dah kelepet kepenatan and DEMAM. Itu aku tolong mak aku masak. Bukan aku masak sorang2. Insya Allah, maybe next year lah kot. Adik Irfan pun dah besar. Adik Irfan skrg dah nak masuk 3 bulan this coming 16th ni. Kejap jer dah besar. Amatlah manja and buas adik Irfan ni. Klu tido tu sah2 mengesot ke bawah. Irfan mmg kuat menyusu. Perghh...1 tin 900gram Isomil leh tahan for few days only. Si kakak nyer pun kuat menyusu. Asalkan adik Irfan susu, dia pun mintak skali.
Aku as usual. Still maintain mcm dulu. Cuma yang tak best, ada parut jahitan. Buruk betul aku tgk. Tapi apa leh buat....parut tu tetap akan ada di situ selama-lamanya. Huhuhu...


Saturday, 23-Aug-2008 15:59 Email | Share | | Bookmark
Our new born baby boy....

few hours after born
dah kat rumah
tido...zzz
Baru leh update FP since dah lama tak mengadap notebook. Dengan rasa syukur, I would like to introduce our new born baby boy.

Date of Birth: 16 Aug 2008
Time of Birth: 12.35 pm
Place of Birth: Hospital Serdang.

Kali ni kene c-section coz muka baby kuar dulu, bukan kepala. Anyway, enjoy a few pictures yang sempat amik....


Sunday, 22-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Azwa now 1 Year 7 months

Hi
Sekejap jer Azwa dah besar. Azwa pun bakal dapat adik. Jantina adik blom dpt dikenalpasti lagi since everytime scan, asyik main sorok-sorok. Azwa pun tau dia akan dpt adik, bukan main manja giler dgn daddy dia. Pagi2 before daddy gi keje, bawak dia round kat depan rumah naik motor dulu. Kalau tak, melalak lah si kecik tu. Kalau weekends, ptg2 mmg sah kene naik motor. kalau tak, dia akan gelisah. Ni ada sekeping picture yg baru snap semlm. Tak dapek nak snap lg coz dia sibuk nak pegang camera....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net